Hyppää suoraan sisältöön

NUISKU – Nuorten ihmissuhdetaitojen kurssi 14−19-vuotiaille Soukassa

Aika: 4.−7.6.2019, ti−to klo 10−17.15 ja pe klo 10−13.15

Kurssipaikka: Soukan rantatie 74, Espoo

Kurssin laajuus: 28 oppituntia

Ilmoittautuminen: viimeistään 14.5.2019 osoitteeseen eeva@hoksaa.net

Nuisku-kurssilla paneudutaan hyvien ihmissuhteiden luomisessa ja ylläpitämisessä tarvittaviin vuorovaikutustaitoihin, esimerkiksi aloitteen tekemiseen, itsensä ilmaisuun, toisten kuuntelemiseen ja kuuntelemalla auttamiseen sekä ristiriitojen rakentavaan ratkaisemiseen. Nuisku-taidoista on iloa ystävyys- ja parisuhteissa, koulussa ja työssä sekä kaverien ja perheen kanssa. Kurssilla painottuu käytännön harjoittelu ja taitojen soveltaminen pareittain ja ryhmässä.

Saat kurssista todistuksen, jolla voit esimerkiksi kesätyöpaikkaa hakiessa osoittaa perehtyneisyytesi vuorovaikutustaitoihin.

Nuisku kuuluu kansainväliseen Gordonin toimivat ihmissuhteet -kurssiperheeseen. Kurssiohjelman on kehittänyt psykologian tohtori Thomas Gordonn. Samaan kurssiperheeseen kuuluvat myös esimerkiksi Toimiva perhe ja Toimiva koulu -kurssit. Suomessa Nuisku-kursseja on pidetty 1980-luvulta lähtien. Kurssin ohjaajana toimii filosofian tohtori, sertifioitu Nuisku-ohjaaja ja opettaja Eeva Mäkelä.

Kurssimaksuun 310 € (sis. alv) sisältyy opetuksen lisäksi kurssikirja ja -todistus sekä iltapäivän kahvitauon juomat ja pieni suupala. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään kahdeksan.

Kurssin maksu- ja peruutusehdot

Lisätietoa Nuisku-kursseista

Lähikuva monen nuoren yhteen liitetyistä käsistä.

sivun alkuun| etusivulle